Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Autodiverse.ro (autodiverse.ro)

Site-ul Autodiverse.ro (autodiverse.ro) este operat de societatea ULTRAMOTION PROWEB SRL, cu sediul in Strada Octavian Goga nr.33, Arges, Pitesti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J3/384/07.03.2017. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Autodiverse.ro (autodiverse.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Refuzarea unei comenzi 
 
La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email si telefonic de motivul refuzului.
 
Vom putea refuza o comanda daca: 
-nu avem pe stoc produsul comandat
-plata dumneavoastra nu a fost finalizata in cazul platii prin transfer bancar. 
-daca comanda dumneavoastra nu depaseste suma minima afisata la plasarea comenzii.
-a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului 
-nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc...)
 
O comanda depusa pe site-ul www.autodiverse.ro are statusul initial plasata si va fi valida dupa confirmarea ca produsele exista in stoc sau la furnizori.
 
Nici o comanda nu este eligibila daca nu este confirmata.
 
 
Garantia si siguranta de functionare a produselor
 
Garantia produselor se ofera in baza facturii. Produsele comercializate beneficiaza de o garantie intre 6 si 12 luni de la data primirii produsului.
Categoriile de produse care necesita montaj sau care includ kit de montaj (suruburi, accesorii montaj, prinderi sau clipsuri metalice) beneficiaza de garantie doar daca montajul se face in service autorizat. (Exemplu: sistem de bare portbagaj cu montaj pe plafonul autoturismului, eleron, elemente caroserie, elemente iluminare exterioara, accesorii exterioare auto, bandouri, trimuri etc.)
Magazinul nostru nu este responsabil pentru eventualele daune create de aceste produse sau de alte produse care interactioneaza cu acestea (cum ar fi accesorii prindere pe bare de portbagaj, biciclete, skiuri, scari metalice, sau orice obiect montat neconform in exteriorul autoturismelor) in cazul in care fixarea acestora pe caroserie nu este facuta in service de catre un angajat specializat. 
Dovada montajului in service autorizat se face pe baza unei chitante sau facturi cu specificatia in detaliu a serviciului prestat din care reiese plata pentru montajul sau manopera pentru instalarea produsului respectiv pe numele sau denumirea firmei clientului care necesita garantia sau returnarea produsului.
 
Produsele care prezinta socuri mecanice, deteriorari sau zgarieturi pe suprafete nu beneficiaza de garantie.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Autodiverse.ro (autodiverse.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator si reprezinta 13 lei TVA inclus.

Suma restituita in contul cumparatorului reprezinta pretul produsului returnat - taxa de retur.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Rambursarea sumei achitate:

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data primiri produsului.

Administratorul Autodiverse.ro (autodiverse.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Autodiverse.ro (autodiverse.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Autodiverse.ro (autodiverse.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Autodiverse.ro (autodiverse.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Autodiverse.ro (autodiverse.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Autodiverse.ro (autodiverse.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@autodiverse.ro